Livet i Gula Villan

Om stort och smått, allvar och lek, skratt och tårar, i det gula huset på höjden.

Äntligen II ...

Publicerad 2010-10-30 13:04:41 i Our House,

... har det blivit nya spotar (med hela bländskydd och fungerande dimmer) i hallen. Det var en utlovad julklapp som Tobbe glömt bort så när bara en enda spot lyste fick jag påminna honom och då inhandlades det nytt, Fast slutmontera fick jag göra själv och det var ett litet helvete, först funkade inte golvvärmen och nu funkar inte strömbrytaren i överhallen ... Men jag ska nog kunna fixa det också. Sedan kan jag stryka nr 5 på "Topp 10 - saker jag hatar i huset"-listan (se kategorin Our House)

FÖRE:  
 
EFTER:

Äntligen ...

Publicerad 2010-10-24 17:11:00 i Our House,

... är alla köksskåp samma färg! Nr 6 på "10 saker jag hatar i huset"-listan åtgärdat.
Bra jobbat, Jenny!

FÖRE:                                                    EFTER:
    

    

Snabbutflykt

Publicerad 2010-10-24 16:44:02 i Allmänt,

Till slut kom vi iväg. Men det som skulle ha blivit en söndagsutflykt till Kalahatten slutade med ett kvartslångt besök på Hammenviken med en snabbfika på bryggan. Ibland är det svårt att få till det. Men det var mysigt ändå och - kors i taket! - Jack var med. Bara en sån sak.



 

 

Myskväll med svägerskan

Publicerad 2010-10-23 11:30:40 i Allmänt,

Äntligen blev det av att sätta upp väggtexten som Åke och Åsa fick i inflyttningspresent! Detta kombinerades med gott vin, ost och kex, umgänge med mysig svägerska och mysiga brorsbarn och en torrtumlad dunjacka åt Jack.
Fin fredag!


Söt-Åsa efter lyckat samarbete!

Talibaner i Lustgården

Publicerad 2010-10-21 13:24:14 i Allmänt,


Långpromenad i Lustgårdens naturreservat från Lill-Brännträsket via Abborrtjärn och runt tillbaka (där vi lyckades gå lite vilse och stötte på två älgjägare som tyckte vi var så "duktiga" som var på promenad så långt ute i naturen). En härlig två-timmarsvandring i alla fall (även om jag kom för sent till jobbet ...)

  



 

Polly BIS-2:a!

Publicerad 2010-10-17 16:17:49 i Polly,

I dag på Pollys andra utställning (SvVK i Boden) fick hon toppkritik, HP, BIR - och blev slutligen BIS-2:a!!! Man tror ju inte det är sant! Och Yamina gjorde ett toppenjobb som handler. Man kan inte annat än hoppas att det fortsätter så här även till våren när det blir dags för officiella utställningar ... Vad månde bliva av tjejen?
Extra roligt var att det var två olika domare som uppskattade henne, både rasdomaren Bo Bengtsson, och BIS-domaren Bo Forssberg som placerade henne som 2:a i BIS:et.
Så här löd kritiken från domare Bo Bengtsson, USA:
"Högklassig av utmärkt typ och kvalitet, vackert huvud med bra öron, utmärkt kropp, benstomme och vinkling, bra rygglinje , rör sig härligt".





Både söt och snygg! Trots att matte lyckats kapa tassarna ...


En skojig tunnel var ett av priserna som Polly vann.

Lördagsskoj ...

Publicerad 2010-10-16 17:41:22 i Allmänt,

En aning motvilligt gick dottern och jag med på att trimma av håret på Tobbe. Men nåt kul ska man väl passa på att ha på en lördag ... 

    

Första snön!

Publicerad 2010-10-14 11:25:11 i Polly,

Det blev en konstig morgon för Polly i dag den 14 oktober. Marken var ju alldeles vit - och blöt - men rolig visade det sig!



Vad gör man?

Publicerad 2010-10-12 13:39:09 i Allmänt,

Man river sitt hår, man tjatar och gnatar, man är förstående, man pushar, man är förbannad - men ingenting hjälper! Den arbetslösa dottern ligger bara hemma med datorn på magen och läser bloggar ... OK, kanske lagar mat nån gång, men that's it, däremellan ingenting! Inte ens det egna rummet får någon ordning och reda. Vad f-n gör man? Suck!


Ja, ni ser ju själva ... :(

Vad är det med unga män?

Publicerad 2010-10-04 21:44:39 i Allmänt,

Vad är det med män överhuvudtaget?! Detta meningslösa våld. Dottern var på krogen och bevittnade tre slagsmål inom loppet av någon timme och kusinen fick en rejäl smäll över ögat när han försökte hindra en kille från att slå en annan. Ska man behöva se ut så här bara för att man varit på krogen? (Dessutom är bilden tagen en vecka efter händelsen, så fatta hur han såg ut dagen efter!) Good God, kan inte alla idioter bara stanna hemma?

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny och bor i ett gult hus med min man och våra franska bulldoggar. Våra tre barn har lämnat boet men kommer tillbaka för lite mat och kärlek då och då. Jag skriver om livet i gula villan, om våra hundar och om de små valpar som ibland kommer till världen i gula villan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela