Livet i Gula Villan

Om stort och smått, allvar och lek, skratt och tårar, i det gula huset på höjden.

Kuul kväll!!!

Publicerad 2012-07-26 23:43:14 i Allmänt,

Med Zak, Nikki, Tobbe och Johan på 1906 och sedan Kalles.


"Söt-Johan" och på riktigt Söt-Nikki.


Nikki, Zak och Johan fulla av kärlek ...


Far och son... <3

Daisys första officiella

Publicerad 2012-07-01 10:47:59 i Daisy,

Drog till Gällivare 30 juni för internationella utställningen Midnattssolsutställningen. Någon sol syntes dock aldrig, det regnade hela dagen och vi var blöta, kalla och trötta när dagen var över.
Hade hoppats på succé för Daisy men hon blev tvåa av två tikvalpar, men fick i alla fall HP - och fin kritik.
Så här löd kritiken från (den tråkige) domaren Robert Blümel från Österrike:
"6½, elegant bitch, nice head, correct ears & eyes, correct substance, muzzle could be a bit longer, typical movement"
Men jag tror nog att ringsekreterare har hört fel, man kan inte önska längre nos på Daisy, men däremot kanske mer utfyllt nosparti, stronger muzzle. Det köper jag, där har hon mer att uppnå, och det kommer hon att göra.

Jävligt trist dag, och jag ångrar att jag erbjöd samåkning med en annan utställare. Snål att betala bensinkostnaden, började tjafsa om avstånd från hennes dörr till Gällivare (inte en tanke på vilken omväg det var för mig att hämta henne vid hennes dörr istället för att åka direkt till G-vare från Piteå). Jag sa att hon kunde betala 450 kronor (60 mil X 15 kr bensin delat på 2), hon räknade ut att hon skulle betala 375 (25 mil från hennes dörr till Gällivare x 15 kr bensin) och sen fick jag en bunt med pengar och det visade sig vara 350. Parkeringsavgiften fick jag betala själv och när Yamina och jag kom hem hade vi kört 71 mil totalt. Jävla snåljåp. Och jävla mesiga jag som inte säger ifrån bättre. Men att folk kan vara så jävla pinsamma??? Nåt måste det väl betyda att hon erbjuds åka med (saknar själv körkort), att jag kör hela vägen, att hon bli hämtad vid dörren ... Nä, du bruden, du kanske är trevlig men det var första och sista gången jag erbjuder dig skjuts. Grr ... (även om jag är mest arg på mig själv ...)


I ringen. Daisy och jag t v, domaren kikar på konkurrerande valp
som vann och sen även blev BIR-valp (BIM-hanen skymtar bakom).

Första rosetten från en officiell utställning.

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny och bor i ett gult hus med min man och våra franska bulldoggar. Våra tre barn har lämnat boet men kommer tillbaka för lite mat och kärlek då och då. Jag skriver om livet i gula villan, om våra hundar och om de små valpar som ibland kommer till världen i gula villan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela